Een speciale Challenge 


Zit je vast? Blijf je maar in cirkels ronddraaien?
of loop je tegen muren op? 

Tijdens deze Challenge ​​​​​​​"Vind de key en kom los van hetgeen je vastzit"
van 12 t/m 14 april a.s. ga ik samen met je aan de slag.

Zit je vast? Ontdek de key tot jouw vrijheid

Ervaar je stress en blijf je maar piekeren? Voel je je steeds vermoeid en begin je fysieke klachten te krijgen? 

De levensveranderingen van de afgelopen maanden hebben voor velen een enorme impact gehad. Grote tegenslagen kunnen ervoor zorgen dat we in een neerwaartse spiraal terecht komen en vast komen te zitten. Ik begrijp dat heel goed. Ik ben een aantal jaar geleden zelf alles verloren en moest mezelf opnieuw uitvinden. 

De donkerste periode van je leven kan een impuls geven om naar binnen te keren en de beste versie van jezelf te bevrijden.

Heb je alles al geprobeerd en kom je er niet uit? Misschien zit je vast in de beperkende overtuigingen... 

Ik snap goed waar je doorheen gaat. Voor mijn scheiding zat ik zelf in een hele donkere periode en kwam er niet alleen uit. Ik zocht hulp en kon daardoor de besluiten nemen die nodig waren voor mij en mijn gezin.

Als traumatherapeut is het mijn missie om vrouwen te begeleiden die door grote levensveranderingen vast komen te zitten. En ze weer in contact te brengen met hun ware zelf zodat ze vanuit een sterke basis gaan leven en werken. 

Om jou te helpen ga ik van 12, 13 en 14 april a.s. van 09.00 tot 10.00 uur een gratis Challenge organiseren, tijdens deze challenge gaan we de sleutel vinden die jou kan bevrijden uit hetgeen waarin je vast zit". - Gaby Jurczyk 

In deze 3-daagse Challenge laat ik je precies zien wat je moet doen en hoe je je kracht weer claimt.

Je bent het waard om je eigen leven te leiden en je
eigen koers te bepalen. 

Challenge t.w.v. € 300,00
nu eenmalig gratis deelname

Meld je hier nu aan voor de gratis challenge. Er is plaats 250 deelnemers.

Copyright © Sterke Basis Traumatherapie. All Rights Reserved. 

Page Created with OptimizePress