Bel: 085-8889914!
 •  

  Persoonlijke ervaring

  Mijn kennis over traumaverwerking komt niet uit een boekje. Zelf heb ik ook ieder facet doorleeft. Daardoor begrijp ik goed wat jij voelt en wat je nodig hebt.

 •  

  Transparante werkwijze

  Om jou een goed beeld te geven van wat je tijdens de behandelingen kunt verwachten communiceer ik alle stappen en de te verwachten resultaten continu met je.

 •  

  Meetbare resultaten

  Met name als we het hebben over ScanCoaching zijn de resultaten van mijn behandelingen meetbaar. Je volgt zelf op een beeldscherm alle grondig geanalyseerde gegevens. De begin- en eindmeting worden uitgevoerd met een gevalideerde test door het erkende medische onderzoeksbedrijf Sossos. 

Sterke Basis Traumatherapie: jouw traumatherapeut in Arnhem

Worstel je met traumatische gebeurtenissen uit het verleden, die wegens stress, een drukke baan of ingrijpende veranderingen zoals een zwangerschap, geboorte, scheiding, verhuizing, stress en burn-out of overlijden de kop opdoen? Sterke Basis Traumatherapie in Arnhem helpt vrouwen hun trauma los te laten en weer vanuit kracht, veiligheid en potentieel te leven. Bij mij kun je terecht voor allerlei hulpvragen die met trauma, stress en spanning te maken hebben.

Over jouw traumatherapeut

"Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei.." Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 16 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma. Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur. Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd. Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook wordt je vitaler en creatiever.

In mijn praktijk in Arnhem kun je terecht voor traumatherapie door Scan coaching. De lichaamsgerichte behandelingen zorgen voor meetbare effecten. Ben je nog niet bekend met deze methode en wil je eerst weten of het wel bij je past? We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek, waarin we kijken of er een klik is. Past mijn vorm van therapie bij jou? Dan gaan we samen aan de slag met een behandelplan op basis van jouw trauma en behoeften. Meestal boek je binnen 5 tot 6 sessies al de gewenste resultaten.

Meer weten of een eerste afspraak maken? Bel naar 085-8889914 of vul het online contactformulier in. Met mijn professionele en toch persoonlijke therapie in Arnhem help ik jou graag naar een oplossing toe.

 •  

  Traumatherapie

  Leef weer in kracht, balans en veiligheid. Door middel van traumatherapie kun jij het onderliggende trauma verwerken en kies jij bewust voor een onbezorgd leven.

 •  

  Stress

  Omgaan met stress of PTSS is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar weer in kracht, balans en veiligheid leven is mogelijk met de hulp van Sterke Basis Traumatherapie.

 •  

  Burn-out

  Een burn-out en trauma zijn sterk aan elkaar gerelateerd. Daarom helpt de lichaamsgerichte traumatherapie van Sterke Basis vrouwen ook verder in geval van burn-outsymptomen.

Neem contact op

Contactformulier