Bel: 085-8889914!
Psychosociale therapie
Ga het gesprek aan met een therapeut met persoonlijke ervaring om op laagdrempelige wijze jouw trauma te verwerken. Bij Sterke Basis Traumatherapie.

Psychosociale therapie als traumaverwerking

Een trauma is niet zomaar iets. Zijn methodieken zoals Somatic Experiencing of ScanCoaching jou nog vreemd en ga je liever eerst het gesprek aan? Bij Sterke Basis Traumatherapie ben je eveneens aan het juiste adres voor psychosociale therapie in Arnhem. Ik bied jou totale aandacht en een sterke verbinding.

Laagdrempelige traumatherapie

Dat traumaverwerking een hoge drempel kan zijn, begrijp ik als geen ander. Met de geboorte van mijn zoon in 2001 heb ik namelijk zelf ook een traumatische ervaring ondergaan, waarna ik ieder facet van een trauma verwerken zelf heb ervaren. Hoewel ik dankzij ruim 15 jaar verdieping en studie nu weet dat een trauma een biologisch fenomeen met lichamelijke oorzaak is, snap ik tevens dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend ligt. Voor velen is het gewoonweg te spannend om lijf en emoties aan te voelen. Daarom bied ik voor degenen die het nodig hebben en/of prettig vinden de mogelijkheid tot psychosociale therapie. Dit is een stuk laagdrempeliger dan andere methodieken, omdat de focus hierbij op gesprekken ligt. Aandacht, persoonlijk contact en verbinding staan te allen tijde centraal bij psychosociale hulp.

Volop persoonlijke aandacht

Tijdens de gesprekken van de psychosociale hulpverlening geef ik jou al mijn aandacht. Het is belangrijk dat jouw verhaal gehoord wordt: dit is de eerste stap tot het goed verwerken van je trauma. Met mij als jouw psychosociaal therapeut kun je niet alleen je hart luchten; je krijgt evengoed eerlijke en deskundige feedback. Bovendien zit er een stukje sociaal contact in de psychosociale ondersteuning, waardoor het heel goed helpt indien je kampt met bijvoorbeeld verbindingsangst of andere hechtingsproblematiek. Verbintenis maakt ook een groot deel uit van de therapie. Daarom is het belangrijk dat wij echt een klik hebben: om te kijken of dit zo is, plan ik graag een gratis kennismakingsgesprek met je in.

Meer weten of meteen een afspraak maken voor de psychosociale therapie? Neem gerust contact op met Sterke Basis Traumatherapie om jouw situatie te bespreken en ik help je graag verder. Hiervoor kun je bellen naar 085-8889914 of het contactformulier invullen. Ik ben met alle liefde jouw psychosociaal counselor in Arnhem.