Bel: 085-8889914!
Sterke Basis Training
Breng je Essentie naar buiten. Transformeer je leven. Verbind je met jouw levensmissie.

Sterke Basis Traumatherapie Training

Pijn en trauma's in een nieuw licht zetten en ruimte creëren voor nieuwe ontwikkeling. Ik heb een training ontwikkeld, die je in een diepere verbinding brengt met je levensvuur, passie en potentieel. Deze training is voor een kleine groep. Het is een commitment van mij als therapeut met jou. Ik begeleid je ook zoveel mogelijk een op een om het maximale resultaat te behalen. Waarom een training? Omdat sommige blokkades (bijv. familiethema’s) alleen in een groep op diepere niveaus kunnen oplossen en als je daar doorheen gaat meer ruimte komt voor jouw uniciteit.

Breng je Essentie naar buiten. Transformeer je leven. Verbind je met jouw levensmissie.

Geef je (soms) te veel en zorg je vaak voor anderen? Heb je altijd best gedaan voor iedereen? Ben je overprikkeld en heb je moeite om op tijd voldoende op te laden? Heb je veel heftigheid meegemaakt en voel je je uitgeput? Pas jij jezelf aan en is er veel moeten? Heb jij behoefte om jouw authenticiteit, jouw innerlijke vuur, je liefde naar buiten te brengen en te leven en werken vanuit je essentie. Dan is deze training voor jou.

Deze training zet je op het pad van jouw Missie. Ontslaat je van aanpassing en conformeren, transformeert angsten die vrijkomen als je je losmaakt van de ‘roedel’ om je eigen ding te doen,  je zult makkelijker en sneller keuzes kunnen maken, verbeterde relaties hebben en meer zelfvertrouwen. Benieuwd hoe je dit kan bereiken? Lees dan vooral verder.

 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training

  • Kracht, die in de verdrukking is gekomen vrijlaten
  • Leren omgaan met jouw eigen vuur, zodat je jouw energie niveau zelf kunt bepalen en daarmee niet
  • opgebrand kunt raken
  • Leven en werken vanuit jouw essentie en authenticiteit
  • Sturing geven aan jouw leven
  • Potentieel vrijmaken
  • Meer levensvreugde ervaren
  • Diepe verbiding maken met jouw missie

 

 Over de training

De Sterke Basis Training duur 5 dagen en de kracht van deze training is de unieke methode, die alle elementen bij elkaar brengt en daarmee transformatie garandeert. Vuur heeft alle elementen nodig om te branden: Aarde (Lichaam), Water (Emoties), Lucht (denken en inspiratie) en Vuur (Spiritualiteit). Je essentie, authenticiteit, levensenergie en liefde voor jezelf en het leven leven, omdat de balans hersteld is.

Voorbereiding

De training begint met een uitgebreide intake.

Wat? Persoonlijke Intake
Doel: Persoonlijke vraagstukken helder krijgen en voorwaarden voor het transformatie proces scheppen
Hoe? Dit gesprek vindt plaats op basis van diep luisteren, de voorwaarden scheppen voor een omgeving waarin jij je kunt openen en jij alle ruimte krijgt en werkelijk kunt transformeren. Gesprekstechnieken, zoals NLP, Gordon, oplossingsgerichte strategieën en deep listening worden toegepast.
Resultaat: Hiermee worden de voorwaarden geschept voor werkelijke transformatie in de training

Trainingsdag 1

Dieper contact met het lichaam

Wat? Wij beginnen met werken in het lichaam. Oefeningen waardoor je op een dieper niveau registreert wat je ervaart in je lichaam; je kunt het zien als een diepe meditatie, mindfulness.
Doel: De veilige en de pijnlijke en/of gespannen plekken ontdekken. Controle daarop geven, zodat je leert te switchen en sturen als je wilt of het nodig is.
Resultaat: Instrument om het begin punt te lokaliseren voor het vrijmaken van de blokkade

Trainingsdag 2

Naar de kern van de Blokkade 

Wat? Vanuit veiligheid de blokkade lokaliseren en voorbereiden om vrij te maken met technieken uit somatic experiencing.
Doel: Het lichaam helpen de blokkade vrij te geven, zodat w(m)eer levens energie, passie en potentieel kan vrijkomen.
Resultaat: Je maakt op een dieper niveau contact met je lichaam en je “managed” zelf het hele proces. Dat geeft veiligheid en vertrouwen. 

Trainingsdag 3

Grotere Thema’s lokaliseren en transformeren

Wat? Familieopstellingen in de groep
Doel: De grotere thema’s die iedere keer terug keren zijn alleen in een groep door te werken. Hiermee kunnen wezenlijke blokkades opgespoord en getransformeerd worden.
Resultaat: Er komt ruimte, waardoor de blokkade het lichaam uit beweegt. De trigger van de klacht verdwijnt en er komt keuze om in situaties anders te reageren. 

Trainingsdag 4

Missie Dag 1

Wat? Zijn en voelen, Verbinding met innerlijk vuur en potentieel vrijmaken
Doel: Expansie van levensenergie en potentieel
Resultaat: Het lichaam integreert de ware JIJ op cel niveau en brengt de missie aan het licht 

Trainingsdag 5

Missie Dag 2

Dit wordt een praktische dag waarin wij de transformatie van de dagen daarvoor gaan integreren en verankeren. Je krijgt tools mee en opdrachten hoe de nieuwe JIJ te realizeren in je dagelijkse leven.

De Sterke Basis Training een waardevolle investering in jezelf op alle niveau’s, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De kosten van de training zijn € 497,--. Omdat we met een kleine groep werken kunnen we agenda's bij elkaar leggen en snel inplannen.

Sterke Basis Training in Zwitserland van zaterdag 14 tot zaterdag 20 oktober 2018

Zaterdag ochtend vertrekken wij naar Zwitserland. Maandag 15 oktober beginnen wij met de Training. Naast de boven genoemde invulling van de training gaan wij hier gebruik maken van de kracht van de natuur. De bergen, de  meren en rivieren…

Wij komen zaterdag 20 oktober 2018 weer in Nederland aan.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op voor meer informatie en prijs.