Zit je vast? Vind de sleutel en
bevrijd jezelf uit hetgeen je vastzit!

Voel je je onderdrukt in je werk of relatie en loop je tegen de muur op? Of zit je vast in beperkende overtuigingen en blokkades?

Ik bied je de kans om weer te leren luisteren en je frequentie omhoog te brengen.

Kenmerk 1

We gaan beginnen met in kaart brengen waar je NU staat. Wat is de status quo en wat zijn jouw meest belemmerende overtuigingen en blokkades.

Kenmerk 2

We gaan daarna onderzoeken en achterhalen wat de oorzaak is van deze belemmeringen.

Kenmerk 3

We gaan de emotionele triggers aankijken en je leert dat emoties de ingang zijn voor de verandering die je wenst.

Kenmerk 4

Authenticiteit. Last but not least gaan we alles wat we hebben geleerd integreren en nieuw gedrag aanleren.

Hoe kom je hier uit en wat levert het je op?

Als je je bewust wordt van jouw overtuigingen, kun je de wortel ervan opsporen en veranderen. En daarmee creëer je keuze mogelijkheden. Als je weer in een situatie terecht komt, die je triggert en die je vast zet of stuurloos maakt, kun je opeens de leiding pakken en een andere manier proberen. Daarmee krijg je het stuur in handen en kun je heel rustig aan gaan onderzoeken wat jouw goed doet en energie geeft.

Hoe komt het dat het niet lukt?

Als je na een emotionele gebeurtenis of in je opvoeding bepaalde overtuigingen over jezelf, relaties, de wereld hebt ontwikkeld, zit het diep verwerven in je systeem. Verborgen in je onderbewuste. Meestal is het zo dat ons overlevingssysteem ons beschermd voor het voelen ervan. We kunnen er pas mee aan de slag gaan als er noodzaak is. Vaak is het ons lichaam die blokkeert. De fysieke symptomen zijn dan vaak heftig en we schrikken ervan. Velen gaan dan meteen naar een dokter om het te dempen of vinden andere manieren:


Onzeker

"Ik heb alles geprobeerd. Iedere keer val ik in dezelfde valkuilen en trek ik mensen aan die weinig empathisch zijn. Ik voel me onzeker en machteloos en blijf maar malen: het gaat met toch niet lukken." 

Jet


Burn out

"Een maand geleden ben ik thuis komen te zitten: burn out. Het lukt me in mijn werkomgeving maar niet om op tijd mijn grenzen aan te geven. Ik ben alsmaar bezig met: zien ze me wel? Doe ik het goed genoeg?"

SarahOver mij...

Gaby Jurczyk

"Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei.." Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma. Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur. Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd. Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook word je vitaler en creatiever. 

In mijn praktijk in Arnhem kun je terecht voor traumatherapie door Scan coaching. De lichaamsgerichte behandelingen zorgen voor meetbare effecten.

Wat mis je? Learn-release integrate!

Verandering wordt altijd op gang gebracht door noodzaak of inspiratie. In de meeste gevallen is het helaas noodzaak die ons doet besluiten dat we er niet omheen komen dan onze angsten, belemmeringen en blokkades onder ogen te zien. 

Wat levert deze training jou op?

Terug in mijn kracht

"Het lukte allemaal niet meer. Samen met Gaby ben ik in persoonlijke sessie op reis gegaan naar de oorsprong, leren inzien dat mijn strategieën niet meer werkten en leren accepteren dat het zo gelopen is. Ik leer mijn ervaringen te zien als talenten, mijn grenzen te stellen en mezelf te ontdekken. Door deze inzichten en veranderingen kijk ik uit naar het vervolg van mijn reis. De energie en het plezier komen terug. De webinars helpen mij om de focus op mijn veranderproces te houden.
Ik kom weer terug in mijn kracht."

Nicole


Mijn eigen 'reis' is nu begonnen.

"Al meerdere sessies met Gaby morgen ervaren en ze heeft echt mijn ogen doen openen. Ik ben haar daar zo ontzettend dankbaar boor. Met haar warme, persoonlijke aanpak en lichaamswerk weet ze je tot de diepere lagen te brengen en te werken aan je blokkades/ego's. Ik was zoekende naar mezelf, maar Gaby heeft geholpen mijn eigen 'reis' te gaan volgen. Vertrouwen en luisteren naar mijn gevoel en intuïtie i.p.v. hoofd/denken. Tussen de sessies door is Gaby ook beschikbaar voor al je vragen, echt aandacht voor de nazorg. Mijn eigen 'reis' is nu begonnen en ik heb haar in mijn hart gesloten. Namasté, Gaby."

RamonDe oplossing...

Het gevoel vast te zitten? Je komt er niet uit.
Keer op keer komt de gedachte in je op niet goed genoeg te zijn.
Je schaamt je en voelt je machteloos.
Niet alleen dat je het denkt maar het zet zichzelf vast in je gevoel.
Het wordt daardoor zwaar.
Hoe kom je hier uit?
Je hebt het al zo vaak geprobeerd en waarom lukt het maar niet?
Dit is niet nieuw.
Eigenlijk is dit hoe je je altijd hebt gevoeld!
Lang geleden is dit begonnen en heb je een frequentie aangenomen die niet helemaal bij jou past.
En vanaf die tijd ben je een masker op gaan zetten om te voldoen aan wat de buitenwereld van jou verwacht.
Het valt je zwaar en je bent niet in tune met je eigen frequentie.
Daardoor kun je ziek worden of een burn out krijgen.
Je lijf roept, het wil dat je luistert.
Dit is een kans om te luisteren en je frequentie omhoog te brengen om je pure authentieke frequentie weer aan te nemen.

Jouw investering

Voor de online training van 12 weken inclusief mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding  is jouw investering € 847,00.
De training zonder begeleiding  is 
€ 367,00  (of in termijnen € 127,00 per maand).

Voor de snelle beslissers die zich aanmelden vóór 26 december a.s. geldt een extra actieprijs van € 97,00 per maand.

Page Created with OptimizePress